"Un Samurai sta neclintit in fata mortii ca o stanca in fata furtunii"

Senzaţional! De fericire, luptatorii Kempo s-au aruncat în apă îmbrăcați !


În plin sezon competițional, dar profitând de vacanța de Paște, Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo, și o parte din echipa sa de campioni mondiali, și-au permis o zi de relaxare la o piscină cochetă din zona Floreasca. Sportivii au sărbătorit într-un stil inedit câștigarea pentru a unsprezecea oară consecutiv a titlului de cea mai bună echipă de Kempo din lume, la Campionatul Mondial de Kempo ce s-a desfășurat zilele trecute în Antalya. Ei s-au aruncat în apă îmbrăcați în echipamentul sportiv în care s-au pregătit atâta timp pentru a obține mult doritele medalii de campioni mondiali, gestul simbolizând practic descătușarea lor după o lunga perioada de antrenamente și program strict, dar si de stress-ul cauzat de lipsurile financiare continue cu care se confrunta sportul de performanta.

În Turcia, sub atenta îndrumare a maestrului lor, Amatto Zaharia, si a secundului Victor Paval, luptătorii Mirel Drăgan, Marius Tiță, Cătăllin Bodirla, Yamato Zaharia, Gabriel Boroș, Alex Caradima, Gica Constantin, Alex Irimia, Florea Sorin, Catalin Paun, impreuna cu toti ceilalti colegi de lot, au reprezentat cu cinste România la înfruntarea celor mai buni luptatori de Kempo din toată lumea. "Luptatorii mei au dovedit încă o dată valoarea incontestabila pe care o au la nivel international, dar mai ales au aratat ca stiu să fie o echipă unită atat in sala de antrenament cat si in afara ei, formand cel mai bun si performant grup de sportivi cu care am lucrat în ultimii ani. Pe langa aceasta performanta uriasa a sportului de lupta romanesc, vreau sa amintesc si de performanta senzationala obtinuta in SUA de George Pacurariu, component al lotului national si campion mondial de Kempo, unde acesta a bifat deja a 6 victorie consecutiva, ultimul sau KO administrat lui Steve Peterson fiind mediatizat si catalogat de intreaga presa americana de specialitate ca fiind KO-ul saptamanii in MMA-ul de peste ocean. La nivel de lot, de maine reluam deja pregatirea pentru următoarele turnee naționale sau internationale din calendar, primele urmănd a fi nationalele Full-Kempo urmate de super-gala Kempo de la Timișoara de la sfârșitul acestei luni", a arătat Amatto Zaharia.

Intrebat despre colaborarea, implicarea si sprijinul Ministerului Sportului in desfasurarea activitatii FR Kempo (federatie deosebit de activa si performanta, situata pe prima pozitie in clasamentul MTS, n.r.), Amatto Zaharia nu a dorit sa comenteze, subliinind doar, usor ironic, ca prefera sa taca pentru ca nu i-ar ajunge cuvintele de lauda la adresa acestuia.

sursa: libertatea.ro 

 Video  -> Reportaj-Video

 Foto  -> Galerie-Foto