"Un Samurai sta neclintit in fata mortii ca o stanca in fata furtunii"

Echipamentul Kempo MMA licitat pentru tinerii din Basarabia

 

 

Mai multe legende ale sportului românesc, printre care medaliatele cu aur la Jocurile Olimpice, Camelia Potec și Monica Roșu, campionul mondial la box Mihai Leu, multiplul campion mondial și european la Kempo, Amatto Zaharia, fosta mare jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir și baschetbalistul Virgil Stănescu, au donat obiecte personale în scopuri umanitare. Ele au fost oferite spre vânzare în cadrul licitației "Vedetele dăruiesc românism", care are ca scop șansa de a oferi unui număr de peste 200 de tineri din Basarabia să participe în lunile august și septembrie la Școli de Cultură și Afirmare Românească în locuri pitorești din România.
La această campanie s-au alăturat peste 50 de vedete de pe ambele maluri ale Prutului, Maia Morgenstern, Cristian Țopescu, Andreea Răducan, Tudor Chirilă, Ovidiu Lipan Țăndărică, Cătălin Josan sau Tudor Gheorghe fiind doar o parte dintre numele mari.
Echipamente oferite de: Amatto Zaharia - echipament licitat cu 250 lei, Mihai Leu - echipament licitat cu 240 lei, Ruxandra Dragomir - echipament licitat cu 220 lei, Camelia Potec - echipament licitat cu 150 lei, Monica Roșu - echipament licitat cu 100 lei.