"Un Samurai sta neclintit in fata mortii ca o stanca in fata furtunii"


La invitatia Presedintelui FR Kempo, Amatto Zaharia, o delegatie oficiala din Thailanda, Indonezia și Republica Democrată Coreea, a efectuat o vizită de lucru in România, in perioada 19 – 28.09.2014.

Delegația, formata din personalități si ofițeri de rang înalt din Thailanda, Indonezia si R.D. Coreea, implicați în coordonarea si promovarea sportului la nivel național și internațional, a fost coordonata de Gabrielle Murg (presedinte EMC) si Antonio Krauss (Secretar WMF&EMC).

Prof. Dr. Chang Ung - Senior Member – International Olympic Committee (IOC Commission for Culture and Education) http://www.olympic.org/mr-ung-chang ;

 

 General Lt. AKACHAI CHANTOSA

Director – Comitetul Forțelor Armate din Thailanda
Președinte – World Muay Federation
 
 

General APICHART THAEBSORNCHAI

Consilier Superior – Consiliul Regal al Thailandei
Ofițer de Rang Înalt – Garda Regală a Thailandei
 

 

General TUNWAKOM TIPPAYACHAN

President Councilor Thai Affairs – Thailanda
Pregătirea și antrenamentul Forțelor Armate – Thailanda
 

 

General Syafruddin Kambo

Directorul Forțelor de Poliție – Indonezia
Președinte de Onoare – Indonezia Muay Kempo Federation
 

 

Dr. Sudirman

Director - Comitetul Național Olimpic – Indonezia
 

Prof. KIM SUNG HWAN - Director Executiv – ITF

Prof.Dr. Chang Ung impreuna cu membrii delegatiei au efectuat o vizita de lucru la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman unde au avut loc o serie de discutii cu presedintele COSR, Alin Petrache, privind necesitatea unei sustineri mai mari a sporturilor martiale, acestea fiind “apreciate si sustinute foarte mult pe plan international”, asa cum a declarat si inaltul official CIO. Presedintele COSR a coordonat discutia argumentat, avand o atitudine deschisa si plina de professionalism, dovedind inca odata ca merita sa ocupe aceasta functie.

Vizita inaltilor oficiali s-a inscris in calendarul FR Kempo de promovare și dezvoltare a acestui sport de lupta, dovedind inca odata prin prezenta acestora in Romania, aprecierea si respectul de care se bucura aceasta federatie pe plan international.

Foto  -> Galerie-Foto