RomanaEnglishRussianSpanishChineseJapaneseFrenchItalianGermanArabic
"Un Samurai sta neclintit in fata mortii ca o stanca in fata furtunii"
Kempo TV
Elena Gheorghe - Mandinga, 2018
6 Decembrie 2018
''The Bodyguard''
6 Mai 2014
Kempo la ''Razvan si Dani'' 2014
30 Aprilie 2014
Kempo FM
Kempo MMA, Amatto Zaharia
Radio.GSP (radio.gsp.ro), 8 Ianuarie 2014
INTERNATIONAL FEDERATION OF ASSOCIATED WRESTLING STYLES
Clara Shriki - PR Agency
Revista - Sport Revolution -
Armura.ro
Asistenta online pentru asigurari !
AgerPres
FR KEMPO - Qr code

Kempo contra Dravet

FR Kempo s-a alaturat luptei contra sindromului Dravet.


Sindromul Dravet este o forma de epilepsie rara si incurabila. Unul din 20.000 de copii se naste cu Sindrom Dravet.”Asociatia pentru Dravet si alte Epilepsii Rare” a luat fiinta in acest an la initiativa a doua mamici cu copii Dravet, Adela Chirica (presedinte) si Teodora Neagu (vicepresedinte) care  impreuna cu Dr. Neurolog Magda Sandu au pus bazele acestei asociatii.


ADELA CHIRICA  
Presedinte – Asociatia Dravet Romania Adela Chirica ,

“ In 2012, Alina Pascu, multipla campioana nationala, europeana si mondiala de Kempo, a acceptat sa devina imaginea asociatiei noastre . Alina Pascu este o luptatoare, o mare campioana care munceste enorm pentru a castiga fiecare competitie. Suntem convinsi ca impreuna vom reusi sa ajutam cat mai multi copii sa iasa invingatori in lupta lor impotriva Dravet. Viata unui copil diagnosticat Dravet este un maraton al crizelor. O criza poate aparea oricand si poate fi urmata de alta…si de alta… De aici ne-a venit si ideea de a asocia maratonul cu caracter sportiv cu maratonul nostru. Un maraton mereu contra cronometru. La ambele maratoane…este foarte important Finish-ul. Din pacate unii copii cu Sindromul Dravet, in urma unei crize prelungite, nu mai nau norocul sa ajunga cu bine la Finish. Noi facem tot posibilul de a gasi solutii pentru ca un numar tot mai mare de copii Dravet sa reuseasca. In fiecare toamna, in toata Europa se organizeaza Maratoane pentru Dravet. Dupa multa munca, anul acesta a fost pentru prima data cand Dravet Romania a avut Maratonul ei.

Pe de alta parte, am fost foarte bucurosi sa vedem ca peste 100 de tineri au participat la ora deschisa de Kempo Kick antrenandu-se alaturi de Alina Pascu , alte peste 1500-2000 de persoane urmarind entuziasmate senzationala demonstratie a Lotului National de Kempo”.

Asociatia DRAVET impreuna cu Federatia Romana de Kempo le multumeste inca odata, si pe aceasta cale, atat cluburilor partenere care au sprijinit acest eveniment,  Atlantis Fitness& Lifestyle, BodyExprime, Body Art Wellness Club, Viva Sport cat si instructorilor deosebiti care au venit din partea acestor cluburi, Horatiu Dumitrescu, Cristian Stamate, Ana Cordea, Mirela Mirea, Ugochukwu Afam, Ganea Denisa, Alexandra Ghezea, Cristina Antonescu si Ilinca Tarbujaru.

www.dravet.ro


 Foto  -> Galerie-Foto