RomanaEnglishRussianSpanishChineseJapaneseFrenchItalianGermanArabic
"Un Samurai sta neclintit in fata mortii ca o stanca in fata furtunii"
Kempo TV
Elena Gheorghe - Mandinga, 2018
6 Decembrie 2018
''The Bodyguard''
6 Mai 2014
Kempo la ''Razvan si Dani'' 2014
30 Aprilie 2014
Kempo FM
Kempo MMA, Amatto Zaharia
Radio.GSP (radio.gsp.ro), 8 Ianuarie 2014
Knockout - furnizor oficial al FR Kempo
INTERNATIONAL FEDERATION OF ASSOCIATED WRESTLING STYLES
Revista - Sport Revolution -
Clara Shriki - PR Agency
Armura.ro
Asistenta online pentru asigurari !
AgerPres
FR KEMPO - Qr code

Carmen Tocală la Ora de Kempo

Carmen Tocală: "Vom avea o sală polivalentă performantă în București" Presedintele Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, Carmen Tocala, a fost prezenta miercuri in studioul emisiunii "Ora de Kempo" moderata de  Amatto Zaharia, la postul de radio Activ eFeM.
In exclusivitate pentru ascultatorii emisiunii Carmen Tocala a declarat: "Astazi am vorbit cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, si am primit aprobarea sa pentru construirea in viitorul apropiat a unei sali polivalente performante in Bucuresti. Este un lucru extraordinar si pentru a ne da seama de importanta lui este de ajuns sa ne uitam la ce capital de imagine a adus Romaniei construirea stadionului national", a declarat Carmen Tocala la Activ eFeM.
Evolutia sportivilor romani la actuala editie a Jocurilor Olimpice a fost amplu dezbatuta de Carmen Tocala si Amatto Zaharia, expertul DolceSport pentru sporturile de lupta prezente la  JO 2012. Amatto Zaharia a comentat pana in prezent evolutiile incununate cu succes ale sportivilor Alina Dumitru, Andreea Chitu, Dan Fasie, Corina Caprioriu dar si a lui Alin Moldoveanu.
"Parcursul Alinei Dumitru a fost colosal pentru ca asupra ei plana o presiune uriasa intrucat toate concurentele sale isi doreau enorm sa o invinga pe campioana olimpica en-titre", a subliniat Tocala, completata de Amatto Zaharia: "Performantele Alinei Dumitru, Corinei Caprioriu si a lui Alin Moldoveanu la Londra sunt uriase si imi place sa cred ca si sustinerea mea in timp ce comentam prestatiile lor le-au purtat noroc".


Foto  ->
 
Galerie-Foto

Ascultati emisiunea: